PRESSEMELDING 2020-11-05

Nå starter Regis årlige byråundersøkelse.

Det er sjette året på rad Regi gjennomfører Årets Byrå i Norge. Regis byråundersøksle er Nordens største bransjeundersøkelse der vi studerer forholdet mellom kjøper og selger av kommunikasjonstjenester. Mer enn 250 byråer forventes å delta i Norden og bli evaluert av mer enn 4000 kjøpere av kommunikasjonstjenester.

I tillegg til at Regi måler kundetilfredshet på en rekke områder får byråene også mulighetene til å sammenligne seg mot bransjen, sin egen kategori og med fem utvalgte konkurrenter.

Vi vil også måle effekten av Covid19-krisen, kjøpssituasjonen før våren 2021, i tillegg til inhouse- og andre markedstrender.

Årets studie inneholder mange nyheter. Den kommer også på flere måter å gi svar på mange viktig spørsmål i forbindelse med virkningene av koronakrisen. Situasjonen er komplisert med fortsatt stor usikkerhet om fremtidige kjøp av kommunikasjonstjenester, forteller Robert Skölfman, VD hos Regi.

En studie vi gjennomførte i april viste at «investeringene i markedskommunikasjon kan komme til å øke igjen i løpet av et halvår», i følge 41% av kommunikasjonskjøperne. Vi har fått en del positive signaler nå om visse forbedringer fra både byråledere og fra kunder. I årets studie får byråene innsikt i hvordan kjøpssituasjonen ser ut allerede fra våren 2021.

Vi håper så mange norske byråer som mulig vil delta i studien, og vi ser frem til å dele resultatene, sier Robert Skölfman.

OM STUDIEN:

Undersøkelsen gjennomføres digital fra 15.januar 2021 og følges opp på telefon. Intervjuarbeidet går frem midten av mars. Basert på resultatene fra Regis byråundersøkelse presenterer vi de byråene med de mest fornøyde kundene, på et event som gjennomføres i løpet av andre kvartal 2021.

Mer informasjon om undersøkelsen og hvordan du melder deg på, finner du på www.aretsbyra.no.

OM REGI:

Regi har i 25 år jobbet med researchbasert analyse og konsultativ rådgivning som tilbyr kontinuerlig forbedring, kvalitetssikring og forretningsutvikling for å utvikle oppdragsgivers virksomhet. Regi jobber med spesifikke bransjer og fremfor alt research og konsulentarbeid innenfor B2B- Ler mer på www.regi.se.

PRESSEKONTAKT:

Robert Skölfman, VD og grunnlegger Regi, robert.skolfman@regi.se tel 0707705385.