Vinnerene av Årets Byrå Norge 2020 er kåret. Det er de byråene med høyest score fra sine kunder, i de respektive kategoriene. Årets Byrå Norge kårer og publiserer nå vinnerbyråene i årets bransjestudie, som gjennomføres av Regi.

– Vi gratulerer alle vinnerbyråene, både de som har vunnet tidligere og de som er på pallen for første gang. Alle har gjort en fantastisk god jobb. Kundene har sagt tydelig at de er svært fornøyde med samarbeidet og byrårelasjonen. Det er også gledelig å se at så mange byråer har valgt å delta for å få sine vurderinger av samarbeidet, gjennomført av en tredjepart, sier Robert Skölfman, vd på Regi

Årets Byrå som gjennomføres av Regi. Det er den støste bransjestudien i sitt slag og gjennomføres for femte gang i Norge. Totalt deltar 46 byrer fordelt på 10 kategorier. Resultatene er basert på nærmere 850 unike besvarelser fra markedssjefer og kommunikasjonskjøpere.

Undersøkelsen omfatter mer enn 40 spørsmål. Konkurransedelen legger til grunn 14 KTI-områder. Fra bl.a kreativitet, strategisk- og digitalkompetanse til proaktiviett, effekt for pengene, administrative rutiner og engasjement. De byråene, med de aller mest fornøyde kundene, kåres til vinnere i de respektive kategoriene.

CONTENT

 1. NewsLab

DESIGN

 1. ANTI
 2. Design House
 3. Metric Design

EVENT & BRAND EXPERIENCE

 1. Just Cruzin’ Production

MEDIA 6-60 MNOK

 1. Mood Communication
 2. Mindshare

MEDIA 60+ MNOK

 1. OMD
 2. IUM

PERFORMANCE

 1. Amidays
 2. Semway
 3. NoA Connect (Proletar Marketing)

PR & KOMMUNIKASJON

 1. Iteo
 2. Nucleus
 3. Gambit Hill + Knowlton Strategies

REKLAME 6-25 MNOK

 1. Hausmann
 2. Morgenstern

REKLAME 25-50 MNOK

 1. JCP PR & Advertising
 2. We Are Live
 3. HK Reklamebyrå

REKLAME 50+ MNOK

 1. Los & Co